AMASYA / GÖYNÜCEK - Karaşar Ortaokulu

15 TEMMUZ RESİM SERGİSİ

Çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması, şehitlik konularında farkındalığını artırmak; geleceğin teminatı olan çocuklara milli, manevi ve insani değerleri aşılamak amacıyla 15 Temmuz Resim Sergisi düzenlenmiştir. Sergimiz, öğrencilerimizin emekleri ile ortaya çıkmıştır. Öğrencilerimize duyarlılıkları için teşekkür ederiz. Öğrencilerimize serginin hazırlanmasında rehberlik eden Metin Demir, Ömer Üner ve Özgen Ergin öğretmenlerinize de teşekkürü bir borç biliriz. Şanlı tarihimiz boyunca vatan savunması için kanının son damlasına kadar mücadele eden şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

31-12-202131-12-202131-12-2021

Yayın: 31.12.2021 - Güncelleme: 02.01.2022 11:24 - Görüntülenme: 257